Saturday, January 3, 2009

long holiday.....




Rasanya belum terlambat kalau nak ucapkan selamat tahun baru dekat org2 kat luar sana, penghuni di bumi tuhan ini, syukur bangun tdo 1 January 2009 masih bernafas lagi u all semua, masih boleh cuci kereta kesayangan, menikmati makanan yg enak2, pergi bercuti dan buat benda2 lain lagi.....

Tahun baru banyak benda nak kena buat, tapi sebelum tu mmg kena ingat juga hari2 yg akan datang mungkin lebih mencabar di sebabkan keadaan ekonomi sekarang,

Hah dalam gawat pun syukur dapat gak aku ngan kekawan g bercuti2 ke Cameron Highlands...seumur hdup aku ni 1st time g Cameron rasa best pun ada rasa jakun pun ada hehhehehe suasana sejuk gak tapi x la mcm kat oversea sana tu biasa la dah nama pun malaysia lain ler kalo jepun. Bagi yg pandai nikmati hari cuti ni kalo kita betul2 nikmatinya mmg best gler bagun seawal pagi dengan udara segar,mandi air panas huh.....u all try la sendiri


Part yg best ialah aku prepare breakfast ngan kekawan then makan ramai2..time tgh tunggu sarapan part paling best sbb masing2 dah kebulur bukan apa sbb malam tu kita org x makan nasi just buat BBQ jer, yg bestnya kat cameron ni bagi kita org ni, tempat yg kitaorg lawati,strawberry park,cactus,rose,pasar malam,ladang teh dan ladang sayur-sayauran yg semuanya segar2.

Kalo u all pandai pilih tempat pasti semuanya ok mcm kita org ni ada planner x bertauliah tapi dia mmg pandai pasal semua ni. Jakunkan hari2 minun teh tapi pokok teh pun x pernah tengok hehehhe,makan buah strawberry tapi pokok tak pernah tengok pun,bagi aku kat mana pergi pun x kisah sekarang sbb sejak2 ada hobi baru ni la katakan, apalagi kalo bukan nikon d60 dslr camera aku tu dapat gak ler aku jadi photographer tak bertauliah...ok laaa nanti sambung lain kali.

No comments:

Yak Yak Yeaayy....Thank You Nuffnang.

 Yak Yak Yeaayy.. Yak Yak Yeaayy.. Aku tanya ni?awat hang seronok sangat? Mana tak seronok,dapat 2 tiket FREE.Nuffnang belanj...