Sunday, January 11, 2009

kerja...kerja...kerja

Huhuuh kerja pun dah kena start lagi2 lepas bercuti panjang mmg malas giler rasanya tapi apapun kena kerja juga kalo tak miss $$$$$, best kan kalo setiap org buat kerja apa yg mereka suka dan minat tapi sekarang janji $$$$$$ yg lebih dan asal kerja yg hahal,tu ar tgok org lain mcm enjoy jer naan kerja diaorg,aku tetap ngan coffee dan kedai kecil aku mana lagi kalo bukan Honey Bee cafe..............kadang2 mmg best gak kerja ni kekadang tu kalo dah sampai bab malas lepas cuti mmg makan masa untuk jadi rajin balik......



No comments: