Tuesday, March 29, 2011

dah berkarat dah....

hmmmm lama rasa dok toleh blog ni,tetiba bila dok tgok2 blog org lein rasa syok pulak,last tgok blok sendiri dah berkarat sudah dok camtu ja...2011 dah masuk 3 bulan dah ni ramai2 yg sibok dok nak penuhi azam yg dibuat seawal tahun,aku /mcm bia la apa g azam2 x mau pikir buat apa yg termampu sambil berusaha,kita minta,berdoa insayallah allaah akan makbulkan kalo usaha la kalo dok goyang telor jer x yah deh,sambil tunggu bulu penuh satu badan xyah ler bukan leh jual pun.......hah ingat pasal blog ni ada terpikir gak nak kena aktif ni so bermula jumaat ni start la aktif megetik kat laptop ni,n megetik dslr tok up gambar apa yg patut n mula la acara memasak untuk tatapan org yg nak baca blog aku ni,ada k?xpa ehhh xda pun xpa cik tulis ja nak baca,baca la xnak pun xkisah bil tenet kena bayar camtu juga...ni sembang xhabis so apa2 tunguu la jumaat ni noh.

No comments:

Yak Yak Yeaayy....Thank You Nuffnang.

 Yak Yak Yeaayy.. Yak Yak Yeaayy.. Aku tanya ni?awat hang seronok sangat? Mana tak seronok,dapat 2 tiket FREE.Nuffnang belanj...