Wednesday, September 30, 2015

Hutan Simpan FRIM..Plan last minute..

hahh hampir sebulan x update...bukan busy sangat pun tapi penatnya tu boleh tahan juga la,kali ni memang bajet update selalu tapi simple n nice jer...

Hahhh gitu kan,apa lagi ni pun sbb sekali buka tgok viewer drop down jer..gagah juga nak update..banyak yg nak update.

Kali inilah,plan last minute nak g beriadah berkelah sekali sabtu keluar breakfast sama2 ada pulak pakat bagi idea nak g berkelah sempena hari medeka.kata mana?cari punya cari dapat idea nak ke sini.

FRIM...Hutan simpan,kat sini pernah la aku masuk sekali jalan2 kali ni bajet nak mandi air terjun dia,ingat2 lupa ada k x sbb dah lama pergi.so try nasib memang ada,pergi awal org x ramai,sekali bila tengahari sikit omakau punya la ramai org.

so..nak g mana2 berkelah bajet keluar awal.
so..pandai2 planning ler apa nak bawa dan apa nak buat.
so..kena pandai pilih tempat nak pacak kemah kat mana pun ok sbb datang awal.
so..seharian juga la kat sini.
so..best juga la sekali sekala datang ramai.





Hahhhh 4 keluarga kitaorg pergi...camping,makan,main,mandi rest n relax......









Macam2 aktiviti boleh buat..ramai yg datang untuk melukis,sbb kat sini dapat idea dan ketenangan alam semulajadi.
Kami macam biasa la layan makan mandi dengan anak2 rehat lebih kurang jalan2 sekeliling tgok pokok..so far sapa2 yg bajet nak habiskan weekend kat sini ok  la tempat bersih,ada guard yg ronda2,ada cafe kalau lapar and kat sini x dibenarkan bakar atau seangkatan dgnya...

So...hurmmm sampai pukul 3 ptg juga la di sini,anak2 happy main air,main2...so far hari cuti yg berkualiti....


1 comment:

Minah Kiwi said...

seronok tengok uollss satu family gi FRIM.. Minah Kiwi plan nak gi sana satu hari nanti yer

Yak Yak Yeaayy....Thank You Nuffnang.

 Yak Yak Yeaayy.. Yak Yak Yeaayy.. Aku tanya ni?awat hang seronok sangat? Mana tak seronok,dapat 2 tiket FREE.Nuffnang belanj...