Wednesday, September 2, 2015

SKYTREX....Aktiviti Luar Agent Takaful...

Fuhhh hampir dua minggu x update blog..busy dgn kenduri jiran2 dan kerja hujung minggu...dari siang sampai malam...

Apa yang best pasal Skytrex ni?actually ni 1st time aku pergi kat Taman Botani Bukit Cherakah Shah Alam.Sempena aktiviti luar untuk group Prudential aku.Group quaterly review untuk penggal ketiga...boleh tahan juga la seawal pagi sampai sana,naik bus untuk masuk kawasan skytrex lebih
kurang 3kilometer.



1.Pergi seawal pagi lebih baik untuk elakkan bertembung dgn group atau
perseorangan,untuk elak kena tunggu
2.tidak digalakan bagi org yg betul2 phobia pada ketinggian.
3.Mentaly prepare untuk berada diatas lebih kurang 1jam..
4.Sediakan makanan ringan secukupnya kerana jarak untuk keluar agak jauh.
5.Tidak dibenarkan bawa masuk kereta.kecuali untuk group terhad kepada sebuah atau dua.
6.Tempat yg agak tenang untuk beriadah.


 Hahhhh dah bertanduk kakak ni menunggu.wowww Srikandi Takaful,bukan main diaorg bergambar


 Kerja aku minum,makan jer...mentang2 nak beraktiviti berat siap spare perut bagi kenyang siap2.

Seperti biasa sempat juga snap sekeping dua untuk blog.....bukan sekeping dua rasanya memang banyak tapi fuhhhh malasnya aku nak up semua....


Tujuan group aku dari Prudentian BSN Takaful adalah untuk review personaly agent punya pencapaian pada penggal yg lepas dan perbaiki apa yg patot hah senang panggil Team Building la.Sambil beraktiviti yg mana boleh eratkan silaturahim atara agent.

Sebelum dan selepas....sebelum aktiviti di jalankan,akan dirberi taklimat keselamatan dan
cara yg betul bila berada diatas pokok...

Antara jalan2 yg kena di lalui oleh peserta aktiviti.........


Hahh yg mana takut ketinggian tapi masih nak cuba...ada staff yg akan jaga di setiap point,hahh ni siap boleh selfie dgn staff dekat situ lagi,dua awek yg jaga diatas.....

Dari awal pagi siap semua review pasal pencapaian masing plus negative positive yg nak kena perbaiki apa lagi selepas johor sampai lah pukul 5 lebih baru habis aktiviti skytrex kitaorg..sbb apa lama?,mana tidaknya total semua 21 org....dari group aku OT1.antara group  kecil yg terdapat dalam Muqmeen group..hahhh next review bulan 11.

Harap kali ni lagi best la...

 PS : Pada siapa2 yg nak  free Presentation dari aku pasal Prudential BSN Takaful boleh whataaps atau call 016 405 5789.

No comments:

Yak Yak Yeaayy....Thank You Nuffnang.

 Yak Yak Yeaayy.. Yak Yak Yeaayy.. Aku tanya ni?awat hang seronok sangat? Mana tak seronok,dapat 2 tiket FREE.Nuffnang belanj...