Monday, May 16, 2016

Anggun Ramadhani…10 Bulan.

Alhamdulillah sekejap jer pejam celik pejam celik…..oppsssssss takotnya pejam kalau x celik2 risau tu..apapun syukur dah besar anak no 3 aku ni Anggun.Kenapa namanya Anggun Ramadhani?mana tidaknya bulan ramadhan kot dia lahir lagi 3 4 hari jer nak raya.Jadi harini ni saja xder benda nak buat  nak pulak weekend, apa lagi tangan pun dah gatal lama x pegang camera so harini try refresh balik skill ambik gambar ni walaupun x berapa nak terer.

                                 Shutterspeed 1/500. Aperture F 1.8 Iso 1250 add some noise.


 Suka juga dia bila tahu aku dok nak snap gambar dia…




Untung dia dah 10 bulan..hantar rumah org jaga dia pun depan rumah aku saja.di tantang bagai minyak yg penuh oleh Ibu dia(Panggilan dia dgn org yg jaga dia).

Alhamdulillah x banyak buat perangai,hahhhh esok sampai khamis nampaknya aku la jadi jaga dia,mana xnya Ibu dia sekeluarga pergi bercuti,itu pun nak bawa dia sekali..hmmmm memang x dapat nak bagi pergi la takot menangis tengah2 malam x ker kacau..


                                                                 

Bestnya Anggun ni dia suka senyum….
Mudah nak jaga….
Makan pun x kisah,asal boleh makan jer.
Tidor pun senang x payah nak buai2,dia megantuk bagi susu sampil tepok2 buntut jer terus lelap.
Bangun seawal pagi….
Tak banyak kerenah….

Apapun Alhamdulillah sbb senang nak jaga sama macam abg dan kakak dia juga…

Hmmmmm jam menunjukkan 2.30 pagi,apapun zzzzzzz dulu lah.

1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Yak Yak Yeaayy....Thank You Nuffnang.

 Yak Yak Yeaayy.. Yak Yak Yeaayy.. Aku tanya ni?awat hang seronok sangat? Mana tak seronok,dapat 2 tiket FREE.Nuffnang belanj...