Tuesday, October 3, 2017

Yak Yak Yeaayy....Thank You Nuffnang.


 Yak Yak Yeaayy..

Yak Yak Yeaayy..

Aku tanya ni?awat hang seronok sangat?

Mana tak seronok,dapat 2 tiket FREE.Nuffnang belanja pulak tu.

Gila ka, hang ingat ada org nak bagi saja-saja kalau tak ada benda kena buat.

Zaman la mana ada benda FREE dah.Kalau ada pun nasib,susah nak dapat.

Macam selalu,kalau Nuffnang invite nak pi mana atau ada promosi.

Dia email kali ni suruh buat lorat British bagitau kata hang nak tgok
Kingsman The Golden Circle,siap suruh terima kasih dekat 20th Century Fox.

Dalam masa 4 hari dia bagi tempoh hang buat lepas tu pos dekat instagram.

#NuffnangMYKingsman
#KingsmanMY

Buat punya buat 3 4 kali dok try last final post dekat instagram.
Suka-suka saja sekali Lucky Winner kira ok latu.
Sapa nak bagi kalau nak tgok kat panggung pun 2 tiket mau dekat rm30.00 kot la ni.Betui ka?
Tak ramai sangat yg dia hantar email suruh buat.Promot Nuffnang la tu.


Dapat mesej dekat instagram pun dah seronok.
Eleh 2 ticket wayang saja kot.
Bukan pasai ticket rm30 hinggit.
Tapi pasai perasaan cik ooii.
Pasal seronok bukan boleh kira dengan duit.
Kalau tak mana ada org nak terjun bunji Jumping.nak cari nahas ka?
Seronok la tu.


Tudia complimentary pass.Pi tukaq untuk 2 ticket.

Seronok sebab FREE…...

Seronok sebab MENANG…...

Seronok sebab yang bagi tu NUFFNANG…...

Tudia achievement selama dok tulis BLOG.
Selain dari dapat duit.Biar sikit lama-lama berbukit-bukit.

Hmmmm apa lagi cari masa pi tgok saja la.
Dah ajak bini aku,dia siap cakap mana ada masa.
Mau pi hari cuti,mana nak letak Hero dengan Heroin aku?

Hmmmmmmmmm takpa takpa kita cari org dak pun pandai2 aku
adjust bini aku hahahhaa.








No comments:

Yak Yak Yeaayy....Thank You Nuffnang.

 Yak Yak Yeaayy.. Yak Yak Yeaayy.. Aku tanya ni?awat hang seronok sangat? Mana tak seronok,dapat 2 tiket FREE.Nuffnang belanj...