Monday, October 21, 2013

lama rasanya,rindu tapi slow2 la recover balik...

hurmmm dekat sebulan juga la x tulis blog ni,mana xnya sejak rumah kena kemas dek depa habis dia sapu apa pun x tinggal...nak x nak terima jer la,ni nasib baik minta wife bawa balik laptop dia boleh ler juga tulis blog ni...hahhh banyak yg ketinggalan mcm2 nak tulis tapi apakan daya so tinggal jer kebelakang sikit...apa aku buat?xder yg best lagipun malas nak fikir balik just paling terbaru yg mmg best bagi aku sesi aku dalam proses pembelajaran aku pasal PHOTOGRAPHY.hahhh kali ni aku dapat tgok secara dekat macana pasagan husband n wife ni buat kerja depa,dapat belajar dan dapat tunjuk ajar dari diaorg..famaous k?hebat k?hahahhh hebat x hebat ler dlm paper masuk dah,majalah perkahwinan dah masuk dah,malaysia hari ini kalau x silap masuk dah hahhh thank to kak RASHIDAH AHMAD juga kepada suami kak Cik Lee Se Jin owner and founder www.lookitlove.com .depa mmg sempoi time kerja,x kedekut ilmu, juga peramah sekali terima kasih x terhingga atas ilmu yg dapat pada hari itu...hah apapun layan dulu gambaq ni

Official Photography:Rashidah Ahmad & Cik Lee
Photo by:aku ler sapa lagi...ZM gallerie photography


 
 



 
 
hahhhh ini ler project aku,duduk saja tgok Facebook Wedding photography org gambar cantik2,rasa teringin juga nak dapat shoot bagi elok cantik mcm org lain...ni ler gamabr time aku ikot kak Rashidah dan Cik Lee haritu..apapun hope nanti future dapat hasilkan jenis2 gambar yg mmg aku suka dan style aku sendiri tu jer....nak belajaq masa x mengizinkan...
 
Banyak lagi image yg x dapat nak upload di sebabkan laptop wife aku ni dah jadi berat dik segala file kerja dia so apap g ini jer la yg boleh...
 
Lama x update blog sampai dah naik urat2 malas dah,mana xnya sebulan kot so harap2 slow2 la cergaskan diri balik...mana yg still jengah2 tu thank so much...try tgok tinggalkan komen mana2 yg masih baca dan yg dah baca yg terbaru update ni kalau2 nak FREE Family Potrait.Free k?yer free sbb aku nak practic apa yg ada dlm otak aku ni..so apapun chill kauorg tunggu aku update next time ok taattaattittuuuu
 
PS:apa yg datang x semestinya pergi dengan keizinan kita.. 

No comments: