Tuesday, June 16, 2015

Kula Cakes by LilaWadi....

Kula Cakes?dah banyak kali aku lalu sini  tiap kali g Kuantan tapi kali ni terdetik nak singgah sebab tertarik dengan konsep dia,kecik,cantik, kalau mlm mmg ramai remaja lepak sini.suasana mmg ok rest relax jer sambil lepak minum dengan kawan2.Hang out place yg mana salah satu jadi tumpuan selain Lila Wadi restauran kat tepi jalan on the way pergi Pantai Telok Chempedak,sebelah kanan.

Apa yg best makanan dan minuman sini?so far best seller cake  dia,Manggo cheese cakes dia mmg famous dan sedap,minuman pun x banyak pilihan mungkin sebab Cafe dia yg kecil dan cute,focus pada cake sahaja..so simple org datang sbb cakes,tempt lepak yg best,design,famous dan selesa..




hah ni bangunan lama sebelah dia dah roboh,so dah x berbumbung diaorg jadikan open space untuk customer yg mana suka open air lebih kurang mamak la minum the tarik berbumbungkan langit open air gitu tapi yg ni mmg design cantik ler kawasan dia



Antara interior yg ada dekat luar dan dlam,sebelah kiri basikal interior luar dan sebelah kana interior sebelah dalam kedai..

Best seller MANGGO CHEESE CAKE...


Friendly staff,good customer service.

Another choice of cake PAVLOVA and many more...check from outlet are on tis website
https://instagram.com/kulacakes/
https://www.facebook.com/pages/Kula-Cakes/263637486982707
https://maps.google.com/maps?...kula+cakes...kula+cakes...

Pandan Cooler drink...should try...
Hahhh mana yg x suka lepak dalam tu boleh lepak dekat luar tapi bila dah petang atau malam sikit ler...boleh k kalau tengahari?boleh jer sambil lepak hitamkan kulit sikit.


hahhh enjoy Mak Boboyot dengan anak2 layan cake,sedap katanya...

So kalau kauorg pergi area kuantan sana mmeng kena try cake dia,kalau dah nak lebih seronok lagi try pergi Lila Wadi area nak pergi pantai Telok Chempedak Sana mmg always fullhouse...


Saja jer kadang kalau g holiday ni kena juga layang jalan2 dan makan tempat yg mmg jadi tumpuan org bukan apa boleh juga kita tahu dan suggest kat member2 kalau diaorg pergi ke sana tu jer...apapun sekolah dah habis cuti ni Ramadhan dah nak datang anyway selamat berpuasa kepada semua member2 ,penuhi bulan ini dengan berbanyak muhasabah diri dan beribadat bukan dengan banyakkan jalan2 cari makan..

see next time....







No comments:

Yak Yak Yeaayy....Thank You Nuffnang.

 Yak Yak Yeaayy.. Yak Yak Yeaayy.. Aku tanya ni?awat hang seronok sangat? Mana tak seronok,dapat 2 tiket FREE.Nuffnang belanj...