Tuesday, June 4, 2013

Toyota Service Centre...

Huhhhh off day lagi macam biasa ler isnin cuti mmg banyak kerja la kena buat,appoitment gigi biasa la mmg kena g setiap isnin mmg set dgn dia...tapi cuti hari ni lain sikit sbb kebetulan bini aku pun dapat replacement sempena agung birthday...hah pagi2 g sarapan pastu g clinic ingat makan masa kat clinic sekali hurmmm kejap jer ko
             Klinik Pergigian Katte..........

Apa g plan seterusnya..mmg banyak plan k?xder la x banyak sangat pun ala g service kereta kat Toyota Service Centre jer,nak x nak bini aku kena ikot ler(siap bawa mandela brest pump lagi) sbb bajet dah clear semua kitaorg boleh ler g jalan2 cari makan buat apa yg patot bagai...hurmmmm dalam pukul 11.00 lebih bukan kurang pun mmg kena aarr biasa mcm ni kalo g sana kereta banyak kot,tapi lebih baik dari Honda service centre ok sikit la, kena tunggu berjam-jam sbb kereta terlalu banyak tapi Toyota biasa jer....macam2 boleh buat dlam masa tu.aku biasa la apa g mmg spare camera siap dgn aku haaahhhh tgok betul kan macam2 boleh buat...best juga la dapat lepak dalam ni sambil pekena white coffe dengan biscuit sambil baca majalah dgn tengok tv puas juga satu jam lebih kot baru siap....


       White coffe dengan Biscuit Luxury...boleh makan dan minum sampai muak......

                      memang betul2 enjoy minum sambil ala org2 zaman sekarang kalau boleh tgh berak pun nak tgok handset heheheheheh....Instagram.Facebook.Line la apa bagai lah.....

         Hurmmm mana x larat dok melepak dalam ni...kalau nak tonton tv dok la kau sampai kebas punggung.....dan disediakan 2 PC untuk kegunaan customer.....

                       Kelihatan rak buku dan majalah untuk bhan bacaan yang disediakan.......

            hurmmm kalau duduk sini hendak dibuatnya satu majalah habis boleh khatam ni....

         haaah tgok kang tadi aku dah cakap macam2 boleh buat....tengah pump susu .....TANGKI FULL                  lerrr tu hehehhehehheheh jgn mareee erkkkk nanti kena jual..


Hurmmm mmg boleh tahan lama gak la dok kat sini dekat pukul 1 lebih juga la,ada g plan?apa dia hurmmm dah mmg plan 3 4 hari sebelum tu pun nak g tgok wayang kat Md Valley,last x jadi,masa suntuk,apa g drive g Keramat lunch kena ikan bakar dgn pastu short plan g MBO Taman Dagang layan jer tgok wayang kat situ show 3.20 sampai pukul 5.30..tgok

'Fast & Furious' tops N. America box office again
      Fast & Furious 6................

 Fast & Furious best doh,best k?mmg best la bagi aku sbb tgok dari 1st moie dia dulu lagi,paling best kereta2 dia dgn bunyi dia sekali....last macam tu la punya plan nak dating dgn bini aku apapun x jadi sbb gigi dgn kereta...at least dapat gak tgok wayang kira ok ler tu...balik pick up anak mlm ingat nak g sushi Zanmai,penat punya pasal cansel,apapun x bleh....apa g update blog jer la....sambil2 anak dgn bini aku dah terbongkang......hah kauorg dok baca k blog ni?kalau yer thanks la...hah perlu pertolongan sikit kalau baca just komen ler sikit yg baik k buruk k boleh gak aku perbaiki apa yg patot ok.....

PS: Dalam hidup ini semakin banyak kesilapan yg kita lakukan semakin banyak penbaharuan dlm diri dan semakin matang diri kita......biar mati kerana mencuba dari mana kerana x buat apa-apa.

No comments:

Yak Yak Yeaayy....Thank You Nuffnang.

 Yak Yak Yeaayy.. Yak Yak Yeaayy.. Aku tanya ni?awat hang seronok sangat? Mana tak seronok,dapat 2 tiket FREE.Nuffnang belanj...