Wednesday, July 17, 2013

Salam Ramadhan......

Hurmmm selamat berpuasa semuanya...syukur dah masuk hari yg kelapan dah kita berpuasa....minta semuanya dapat habiskan sebulan yer jgn yg abg2 tu penat2 bangun sahur pastu pagi2 buka periuk lagi sudah,yg mana pompuan tu x per la nanti boleh ganti balik.....hurmmm mcmana dugaan?mcm yg datang kan paling panas pasal Ayam...hah pak menteri mudah jer cakapkan mcm budak2 tingkatan 3 jawabnya,x payah makan ayam sbb mahal.....simple dan bodoh jawapannya..senang cakap ler kau kaya kot gaji puluh2 ribu sebulan..sebulan yer kita setahun baru dapat puluh2 ribu...yer ker sbb diaorg belajar tinggi2..hah tahu pulak tapi time jawab bagi alasan mcm org x payah belajar tinggi2 jer.....hah lagi satu yg ni sah2 mmg tersangat panas.....haritu baru jer up naik gambar porno diaorg pastu ni buat perangai pulak hah saper lagi si alvin dgn pasangan dia la,agaknya buang tebiat nak mampus kot dok cari pasal nak bagi org benci,siap dapat ungutan bunuh lagi..tau takot....ada ker patut kau nak makan babi siap post2 pastu tulis benda yg x patut berunsur penghinaan lagi..ni kalau lepas ni ada juga dok buat perangai lagi sekali mampus jawabnya kena belasah.....hurmmm apapun dugaan yg banyak buat kita bersabr di bulan yg mulia ni...hah ni gagah kan diri juga just update blog..gambar xder yer....banayk benda nak update tapi kepenatan..biasa la kerja keras balik tdo awal sbb nak bangun sahur lepas tu awal pagi dah nak bangun...tambah lagi dengan dok busy buat album kahwin mana sempat nak kerap2 update mcm dulu hope lepas raya laju balik ler update nya....apapun thanks sbb baca and selamat berpuasa sekelian....

PS/ dugaan dan rintanganlah yg membuatkan kita menjadi kuat dan tabah dlm meniti hari...

No comments: