Thursday, July 9, 2015

Pantai Medical Centre...Bini Nak Beranak lagi....

Hahhhh nak beranak lagi?dah nak dekat raya ni biar betol kau...memang pun..due date sepatuntnya lebih kurang 2 hari sebelom raya dan 2 hari selepas hari  raya lagu tu lah...tapi sekarang ni dah ada bukaan...anak no 3, challenging sikit kali ni ,hope semua ok smooth macam biasa.

Mana tidaknya anak dah 2 nak masuk 3 org so yg dua ni ni pun nak kena jaga juga time ni la dok fikir macaman kalau beranak waktu mlm sapa nak jaga diaorg?kalau siang ok juga sbb kemungkinan time tu diaorg ada dekat tadika atau taska...alaaa bagi jer Mak kau jaga,Kakak kau tlng jagakan...woiiii mana diaorg semua ada sini seingat aku dari anak 1st nak masuk yg no 3 ni kitaorng jer yg jaga...

-Harini ada check up,sepatotnya semalam.
-Suka2 tunda nampak..saja nak delay sikit sbb tiap kali g check ,nanti kena balik dulu.
-Harini Selasa hope semua ok
-Wife day tanya,day bersedia k belom,kay nak beranak kay tanya auk hahahhahah...nak xnak kena bersedia la,siap bawa anak2 sekali harini.

Jauh kan nak Ampang,apapun janji ok jauh tu x jadi hal.
Tapi kali ni macam kelamkabut sikit,mana nak urus hero dgn heroin yg duaorg tu lagi,bini nak beranak lagi,delivery kuih raya lagi ,macam2 fikir nak kena settle down sebelom hari raya...







NO 3 ?

-So barang semua dah masuk kereta
-Just prepare mental jer
-Berdoa semua ok hendaknya
-Nama anak x cari lagi
-Nampaknya 3 hari 2 malam ler dekat sepital

ok la apapun good luck to me....

PS:Anak2 adalah hiburan dlm hidup berkeluarga..hargai mereka agar kita sentiasa di hiburkan..

No comments:

Yak Yak Yeaayy....Thank You Nuffnang.

 Yak Yak Yeaayy.. Yak Yak Yeaayy.. Aku tanya ni?awat hang seronok sangat? Mana tak seronok,dapat 2 tiket FREE.Nuffnang belanj...