Friday, August 14, 2015

Anggun Ramadhani Puteriku.

Anggun Ramadhani dah sebulan hadir dalam keluarga kami,Alhamdulillah semua ok macam biasa cuma lepas ni

1.Dah start kena cari tempat penjagaan untuk dia la pulak,harap semua ok macam Abg dan Kakak dia dulu 1st time hantar bagi tempat jagaan.

2.Genap sebulan ni,9-8-2015 baru ni bawa dia pergi dapatkan injection untuk bulan pertama..oppss x setiap bulan kena dapatkan injection kot...

3.Alhamdulillah berjaya juga wife aku amalkan susu badan untuk baby,doa2 dapat sampai 2tahun macam Abg dgn Kakak dia...

4.Dah makin pandai Anggun bila xder org kat sebelah dia memang xnak lelapkan mata...so tdokan dia dulu baru boleh tinggalkan

5.Back to normal life,wife start kerja balik,auk pun lena aktif kerja balk lepas ni,xder rest n relax lagi,kerja kena kuat,timing pun kena pandai2 set lepas ni.

Hope semua ok,tapi masa berkebun mesti kena ada juga...sbb tengah seronok dok nak hias laman rumah ni...

PS:Apapun,macamana pun family 1st,kerja,duit memang perlu tapi biar bersederhana...

No comments: