Monday, August 3, 2015

Monday Blues....Bila Hari Cuti

wowwww isnin selalunya kemalasan tu semakin meninggi sikit,harini la org jadi liat sikit nak start kerja,nak2 sekarang hari Sabtu dan Ahad sibok memenuhi jemputan rumah terbuka...

Baka kata pepatah,KEMALASAN IBARAT KOTORAN DI BADAN JIKA DIGOSOK MAKA KELUARLAH IA.

Apa lagi time mcm ni la ada yg ambik MC,EL DAN HABISKAN CUTI YG BANYAK...Aku pulak apa lagi memang x ker office nak2 ada sambutan hari raya kat office,bak kata makan makan last pengsan....

Aktiviti kalau hari macam ni msg mana2 geng seangkatan lepas tu lepak minum pagi, nanti ada ler tu aktiviti tambahan setiap kali kalau dah ramai yg x g kerja...woi choi x pergi kerja lagi nak buat aktiviti lain huhuhuhu x pergi kerja bukan sakit pun apa salahnya x payah nak dok bermalas dekat rumah.........


Sibok dok check blog n baca apa yg patot dekat whatapps..........wowwww$$$$ makin bertambah tambah...




Zaman teknologi macam ni la jadinya bila g melepak minum....masing2 dgn gadjet tgok whatapps tgok talipon masing2.....sambil minum dengan sarapan pagi.........mula la cerita alasan masing2 pasal xnak g kerja hahahahhaha tapi apapun alasan semata2...

Tapi kalau Sabtu,Ahad tgok masing2 menghilang penuhi jemputan openhouse...hahahaha....manusia oh manusiA..puiiii bebel ,paku dulang ikan Gelama dok kata kat org dia pun sama hehehehe sama x per jgn serupa sudah.......

Hahhhh pasal aktiviti tambahan tu memang sah2 jadi kerja kalau ada 2 atau 3 empat org yg memang free......hurmmm sah2 akan free pun...hah tunggu jer aku update kisah aktiviti tambahan tu....
zzzzzuppppppp......

Ps:.......tututttttttt xder ps ps harini....


No comments: