Sunday, August 16, 2015

MitsuiOutletPark...Window Shopping.

Hahhh kebetulan teman kawan pergi Klia,apa lagi itulah sebenarnya udang di sebalik batu bila mana dia ajak aku teman dia  kalau pergi sorang2 dia akan terus balik rumah.

1.Inilah jadinya bila berdua ,kalau keluar memang sangkut kat tempat lain,
plan nak singgah Nursery,Ikea, last2 Mitsui jadi tempat singgahnya.
  


2.Outlet ala2 JPO,boleh tahan la brand pakaian dia,tapi xder la
sebanyak yg JPO punya.

3.Bajet masuk jalan2 saja makan,last ada juga item yg berkenan dihati,
tapi itula kalau nak beli saja,ada la yg xder size la,out of stock la
last balik dgn tangan kosong juga,selamat duit aku.

4.Kat area mana ni?hahhh kalau aku dari Shah Alam memang senang 
sebab outlet dia tepi highway saja,lebih kurang 2 kilometer sebelum sampai
KLIA2 Sepang.

5.Hahhh mana yg nak tahu best ke tidak boleh la pergi tgok sendiri,so far ok la
selesa,x terlalu crowded,tapi xder la semua brand pakaian yg ada.
harga lebih kurang outlet kat KL juga la sbb less pun x banyak sangat.
berbanding design baru harga boles la tahan...

Hahh selamat duit aku..

Duduk kat dlm ni pusing2 saja dah sampai ke petang...apa nak buat bukan 
selalu pun pergi window shopping,

ikot rate tempat  ni so far ok la..kira dekat sikit kalau nak drive dari KL...
nak x nak kau org kena try terjah sendiri la tgok banyak mana duit kauorg
nak kopak..agak2 ada x benda yg berkenan nanti
pergi try,took..lain org lain citarasanya...

chauuuu luu..

No comments: