Monday, August 3, 2015

Anggun Ramadhani.......my new baby..

Anggun Ramadhani lahir 09-07-2015....dok tanya lagi ,dah tahu kan...hah tu la nama anakku..bukan apa bersalin seminggu sebelom raya so x sempat nak g register..so lepas balik dari raya di  kg la jawabnya g register.....hari rabu yang lepas g register dekat Plaza Masalam....

Kenapa Anggun?hah xder apa juga saja aku teringin nak bubuh nama tu  Ramadhani sempena bulan ramadhan..dah nak masuk 24 hari dlm pantang.Mula2 lahir berat 2.73kg saja tapi sekarang dah 3.kg laju juga tu dah bulat dah sikit bila tgok berbanding 1st week.


100% susu badan,memang focus susu badan insyallah sama seperti kakak dgn abg dia.doa2 lepas 2 tahun tempoh susu badan...insyallah.

Bagusnya nama Anggun sbb x boleh main panggil short name..
fuhhhh sekali Doktor whatapps pun tulis bahasa indon bila tanya pasal baby..hahaha

Apapun hope semua berjaya dgn bajet plan susu badan ni,tunggu pening kepala sikit nak cari pusat jagaan,Boleh tahan baby sekarang kalau hantar pusat jagaan kurang2  empat lima ratus juga montly payment perhhhhh

X apa la anak2 nanti ada ler rezeki untuk dia tu..
Selalu risau juga nak dapat tempat yg ok.
Apapun usaha dan tawakal jer
Dalam pantang pun sekejap jer pejam celik pejam celik...

Apapun berharap semua ok..dok pening pun x guna juga cari dulu hehehehe.

Jom cari siap2 moga dapat pusat jagaan yg ok....fuhhhh dulu senang sbb hantar abg tgok ok boleh terus hantar adik,ni dah pindah tempat baru pening sikit la..

Cari jgn x cari....vroooommmm.




No comments: