Monday, May 13, 2013

Buat santapan rohani.....EDISI KHAS MOTHER DAY.

1st nak ucap selamat hari ibu buat MAK aku yang tersayang,2nd buat wife aku yang tercinta.....ucap apa pi dah ehhhh dah masuk 13 haribulan kot hehheheh,itu kata hangpa ikot suka aku la blog aku kot kan...jangan marah no melawak sikit ja.bukan apa update pagi buta kot mana x nya hangpa rasa lambat,awat kalau lambat sikit x boleh ka nak ucap?x pa ehhh aku awal2 dah post kat fb wife aku kot.....hah para sahabat aku juga yang semuanya dah jadi ibu tu,yg best depa lagi dasyat ohh anak2 semua dah besaq2 siap pandai buat kad sendiri lagi bagi dekat mak,mama,ibu depa oiiii...dalam banyak2 kawan2 aku x kira la lelaki ker perempuan k aku rasa la aku yang paling lewat kahwin kot hehhehehe opppss ada2 lagi 2 org yg kahwin selepas aku,kira aku ni x teruk sangat la hahahhahahah.

hah ni ler mak aku....terima kasih mak atas pengalaman hidup,susah payah besarkan kami anak2 mak....

Hahh pengorbanan ibu mmg x ternilai walau macamana pahit sekali pun pengalaman hidup kita sewaktu dibesarkan,kalo tanpa diorg ni siapalah kita bukan setinggi mana kita belajar,belajaq tinggi akai xda pun x guna,sehebat mana perkerjaan kita tanpa usaha mereka sebagai seorng ibu untuk besarkan kita oiii jgn harap la hangpa dok dekat mana hangpa duduk sekarang ni cik oii............

Sempena hari ibu?apa yang special? ala sekadar ingat dan bagi ucapan tu pun dah kira ok,lagi nak bagus suruh mak hang berehat satu hari kerja rumah semua hangpa buat,pastu bawa dia keluaq pi makan tempat special sikit hehehehhe bawa pi spa ok juga kot...mana tau mak hangpa muda g kot,kalo bagi mak aku pi spa mampuis dia dok pok pet pok pet kat aku....


Dekat wife aku sekadar ucap jer,x g mana2 pun makan special,terima kasih untuk wife aku sbb mmg dia kerja keras hari untuk2 besarkan hero dengan heroin kami..macan tu juga la bini2 hangpa no yg mana jantan2 yg dok baca blog ni,jadi apa?apa g hargai depa,bawa la pi bercuti bagi depa syok sikit dapat rest....

Esok cuti ,dinner time boleh ler pi kedarah tempat best,best k?x tau ler best ke sangat tgok la dalam next entry aku esok atau lusa aku update la....apapun sekali lagi aku wish selamat hari ibu untuk kawan2 aku  dan juga barang siapa para ibu2 yg membaca blog ni terima kasih ya hingga ketemu lagi yok mau tidoran ni....

PS: Para Ibu-ibu,Mama-mama,Mummy2 x kira apa jua panggilan tabahlah,sabarlah,cakelkan diri dalam mengharungi kehidupan ini dalam besarkan anak2 yang tersayang.....selamat ya hingga ketemu lagi yak...

No comments:

Yak Yak Yeaayy....Thank You Nuffnang.

 Yak Yak Yeaayy.. Yak Yak Yeaayy.. Aku tanya ni?awat hang seronok sangat? Mana tak seronok,dapat 2 tiket FREE.Nuffnang belanj...