Tuesday, May 7, 2013

IPHONE 2FIX........

Hah iphone to fix ni kedai tempat specialist repair all apple product mode jer....ala asalkan ada sign apple kena gigit bawa jer pergi,diorng akan repairkan x kira apa masalah sekali pung....depan2 kauorng dia akan repair lebih kurang sejam atau 45 minit jer kalo just tunggu dok tgok dia repair jer..

Apa yang buat aku pi sini?apa g repair Iphone aku yg ngokgek ler gara2 masuk air disebabkan teman kerja aku yg juga ngokgek sikit,x pernah2 org buka paip samppai terpecik air dia boleh buat sampai camtu apa g mandi ler Iphone aku di bueknyo....mereng sampai sudah...



      IPHONE 2FIX...Platinium Victory 128 comdominium Setapak.......

Tempat dia ok juga sbb dia buat agak selesa yer la,siap kita dok tunggu kot dia repair.....puas juga la aku tunggu sambil dok layan anak bini aku kalo aku sorang hancur dibuatnya,bukan boleh tunggu benda lama2 sgt hangin satu badan aku dibueknya....

    
 Hah tgok mmg kena layan pun....camni ler dia nasib baik masuk dalam tu kena bukak kasuit......



      Hah tgok bini aku terlebih senyumnya bila disuruh senyum time nak shoot......Kenapa setiap Entry aku mesti ada gambar family aku?aku punya suka la blog aku kot hehehhehe...just kiding ya ngak mau marah-marah seh....sebenarnya sbb mereka sentiasa menemani aku dan teman yg sejati sentiasa mengelilingi aku,tika susah atau senang....



Hmmmm harga time fix Iphone aku ni boleh tahan juga la ...skrin touch dia ngogek certain abjad x leh guna langsung dah mmg kritikal so 1st kena tukar skrin nak kata murah mahai juga la kalo pakai smartphone ni,ni dia la risiko dia...tukar scren yg biasa rm280 kalo ok sikit rm400..dah ok tukar jer nak x nak tapi yg biasa jer....dah ok boleh touch happy dah hatiku my Iphone dah ok...mana x dekat 2 minggu juga xder leh masuk call in out tu...tenet pun kadang ok kadang sewel...check balik pulak yg selalu naik no service tu x hilang juga so check lagi alih setup network ok tapi x naik juga apa g last2 kena dryer motherboard dia charge rm 100 total cost 380 dekat 400 ratuis tu banyak2 mana xnya bulan ni mcm2 dugaannya...peti ais siap boleh beku lagi yg bahagian bawah semua barang keras,sekali pergi tanya nak repair cos rm170 tu,tukang repair pun naik pelik selalu org bagitau peti ais x sejuk ni x semua barang beku...

Last2 kena tinggal sana pulak doh apapun x boleh,keluar balik jer la tunggu apa lagi pekena yogurt kat bawah tu kejap hilang bahang panas aku ni...




Hah kalo pasal benda makan mcm ni x lain x bukan selalunya isteri aku punya idea la apa g....abg ada duit x?hulur happy jer pergi beli..tapi bestnya dia pandai pulak jimat,nak rasa kateeenya kena lima hinggit jer....Butterscotch campur chocolate tambah topping yg free tu sikit,layan mmg sedap..sesungguhnya lebih sedap dari Tutti Fruity...sedap punya pasai sekali aku pulak g beli tambah lagi......


     hah yang ni aku g ambik butterscotch dengan strawberry siap make up dia lagi timbang2 nak sepuluh hinggit juga la...aku x pandai sgt nak jimat hehehehhhehe lagi satu berat sebab ambik yg cair sikit biniaku cakap.......kateenya kalo keluar yg betul2 keras tu ringan sikit.....mana aku tahu dong.....

COST LAGI kalo nak cakap pasal duit banyak mana x cukup tapi kita yg harus jimat and bajet....last week cabut gigi aku bole tahan rm 90 sebatang jer pun,then harini  isnin ada appoitment cabut dengan polish cost dekat rm 270 juga tu,nasib baik diorg call semalam bgtau klinik tutup....nak kena buat appoitment baru ler nampaknya....


nak juga sekali sekala up gambaq aku sendiri hehehhehe hah nampak x perasan x yg aku dah cabut gigi.........xpa2 nanti semua kasi taruk balik....

    Permata hatiku AMANI IZARA......layan tdor jer kalau kena aircond...

apapun x boleh kena tunggu seminggu lagi tuk buat gigi aku....xper just tunggu dan sabar jer apapun........semua kauw tim just lepak rumah lepas balik sambil update blog ni...selalu aku update siap then set time untuk dia publish...so thank kat hangpa sbb selalu view baca walaupun tulis x best sgt kot....segala gamabr yang aku share sekadar untuk cuci mata yg mana aku selalu shoot gambar untuk blog aku,kadang Wedding x pun Family potraits.....

                                                              ALL STAR CONVERSE KIDS

Gambaq sekadar buat tatapan dimana aku cuba congkel kekreatifan aku dalam art kot hehehheheheh

                                                   ART AND PHOTOGRAPHY

                                                                 ASYRAF ISKANDAR

                                               MY LOVELY WIFE AND MY LITTLE ONE
hah upload gambaq yg mana aku rasa x patot pun aku upload sbb sejak dok tulis blog 3 4 hari ni aku makin suka bubuh gambaq bagi or tgok ja...apapun x pa layan ja.....mana tau lain kali aku sembang ja xdak gambaq pulak......layannnnn zzzzzzzz



PS:PRU dah habis so apa kata kita sama2 tawakal,usaha,muhasabah diri dan kenal diri kita...yo peace...




1 comment:

Zulashry Zulkifli said...

Any problem boleh whatsapp saya 011-11979717 untuk any masalah iphone anda. Harga murah gila.
Area KAJANG | BANGI | UKM